Dienstverlening

Professionele stapsgewijze aanpak.

Eerste kennismaking

Bij Two Kings starten we onze samenwerking met een informeel en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit is het moment waarop we jouw visie en doelstellingen voor je website concreet in kaart brengen. Wat wil je bereiken? Wie wil je aanspreken? We luisteren aandachtig en adviseren je over de technische en creatieve mogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften. Na dit gesprek ontvang je van ons een duidelijke offerte en een gestructureerd projectvoorstel dat de basis zal vormen voor ons werk. Geen verrassingen, gewoon een transparant plan van aanpak.

Vooronderzoek

De fase van vooronderzoek is waar we de fundering leggen voor een website die presteert. We starten met een grondige analyse van de huidige situatie: wat werkt er, wat kan beter, en hoe sluit je huidige online aanwezigheid aan bij je bedrijfsdoelen? Vervolgens definiëren we samen de gewenste functionaliteit van je nieuwe website, steeds met het oog op het einddoel. Met deze informatie ontwikkelen we systeemspecificaties die als blauwdruk dienen voor de bouw. We kijken ook hoe we de nieuwe site naadloos kunnen integreren met bestaande systemen, of dat nu gaat om CRM, e-commerce, of databeheer. Dit vooronderzoek zorgt ervoor dat we niet alleen een website bouwen die er goed uitziet, maar een die ook strategisch meewerkt aan het succes van jouw onderneming.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase schakelen we over naar een gestructureerde projectaanpak. Met behulp van projectmanagementtools zoals Trello richten we een transparante projectorganisatie in, compleet met tijdlijnen en mijlpalen, zodat de voortgang van het project helder en meetbaar blijft. Het uitwerken van de customer journey staat centraal; we brengen nauwgezet de ervaring van de eindgebruiker in kaart, van het eerste bezoek tot aan de gewenste actie. Aan de hand hiervan ontwikkelen we een functioneel ontwerp dat de functionaliteiten en interacties binnen de website definieert. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van wireframes, waarbij we in overleg met jou de layout van de pagina's bepalen. Dit collaboratieve proces zorgt ervoor dat de uiteindelijke ontwerpen niet alleen innovatief en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook perfect aansluiten bij jouw visie en doelstellingen.

Ontwikkelfase

De ontwikkelfase is waar we de blauwdrukken tot leven brengen. Voor de front end gebruiken we HTML, CSS en JavaScript om een visueel aantrekkelijke en intuïtieve interface te creëren die naadloos werkt op alle apparaten. Aan de back end kant zetten we robuuste en flexibele systemen op zoals Bolt of Craft CMS, of we ontwikkelen maatwerkoplossingen met PHP en het Symfony framework, afhankelijk van de projectvereisten.

De integratie met externe systemen is een cruciale stap. We zorgen ervoor dat jouw website perfect communiceert met benodigde CRM-systemen of andere API's, waardoor de gegevensstroom soepel en zonder onderbrekingen verloopt. Deze technische cohesie stelt je in staat om efficiënter te werken en biedt je bezoekers een naadloze ervaring. Het is een proces waarbij precisie en technische expertise vooropstaan, met als einddoel een stabiele, snelle en veilige website.

Systeeminrichting en Oplevering

Na de ontwikkeling richten we ons op de systeeminrichting. Dit begint met het opzetten van een Git repository voor versiebeheer en een OTAP-straat (Ontwikkeling, Test, Acceptatie, Productie) voor gestructureerde deployment. Zo garanderen we een soepele overgang van ontwikkeling naar livegang. De webserver en DNS worden zorgvuldig ingericht om ervoor te zorgen dat de site snel en betrouwbaar is voor gebruikers overal ter wereld.

Vervolgens ondergaat de website een grondige testfase om te verzekeren dat alles technisch vlekkeloos functioneert. Tegelijkertijd krijg je als klant de mogelijkheid om de content te redigeren en uit te breiden, zodat de site gevuld is met relevante en aantrekkelijke informatie bij de lancering.

Na de testfase gaan we over naar de acceptatiefase, waarin jij als klant de kans krijgt om het eindproduct te beoordelen en goed te keuren. Zodra de website aan alle eisen voldoet, leveren we deze op en bieden we training aan de redacteuren die de site gaan beheren. Deze training zorgt ervoor dat jouw team vol vertrouwen de controle overneemt, met de kennis om de site actueel te houden en te laten groeien.

SLA-fase

Zodra jouw website live is, treedt normaliter de SLA-fase in werking. Dit is het onderdeel van onze dienstverlening waarin continuïteit en betrouwbaarheid centraal staan. Eventuele bugs worden snel en efficiënt aangepakt en opgelost. Je krijgt directe lijnen met contactpersonen - vaak de developers die je al kent - zodat je altijd weet bij wie je terecht kunt met vragen of voor updates.

We stellen een ticketingsysteem beschikbaar voor het melden van issues en bieden, indien nodig, uptime monitoring om de beschikbaarheid van je website te waarborgen. Ons team staat klaar om het noodzakelijke onderhoud en beheer uit te voeren, zodat de website soepel blijft draaien.

Daarnaast omvat onze service ook de mogelijkheid voor lichte doorontwikkeling. We kijken samen naar de toekomst: welke nieuwe functies kunnen waarde toevoegen, hoe kan de website meegroeien met jouw organisatie en welke technologische ontwikkelingen kunnen we implementeren? Indien gewenst, helpen we bij de planvorming voor de vervolgfasen en toekomstige projectontwikkeling. Onze SLA is meer dan een onderhoudscontract - het is een belofte van voortdurende ondersteuning en innovatie.

Meerdere partners?

Is jouw situatie uniek? Heb je specifieke wensen of werk je al samen met een vaste visual designer of heb je een eigen beheerafdeling? Geen probleem. Bij Two Kings begrijpen we dat elke samenwerking anders kan zijn en flexibiliteit is een van onze sterkste punten. Neem contact met ons op en leg uit wat je nodig hebt. Samen vinden we een manier van samenwerken die past bij jouw organisatie. We staan klaar om een voorstel op maat te doen, waarin jouw voorkeuren en onze expertise samenkomen voor het beste resultaat.

Wat we maken

Intermediair voor Externe Diensten

Two Kings kan fungeren als jouw intermediair naar de complexe wereld van externe IT-leveranciers. Of het nu gaat om data, applicaties, hosting of andere technische diensten, wij bieden de expertise om de juiste verbindingen te leggen. We nemen de tijd om jouw specifieke behoeften te begrijpen en matchen die met de juiste IT-oplossingen en -dienstverleners. Ons doel is om een soepele integratie en een probleemloze interactie tussen jouw organisatie en externe IT-partners te waarborgen, zodat je je kunt concentreren op wat je het beste doet.

Toegankelijkheid: Online Inclusiviteit

Bij Two Kings bouwen we niet alleen solide websites, maar zorgen we ook dat ze toegankelijk zijn voor iedereen. We volgen de WCAG-richtlijnen nauwgezet om ervoor te zorgen dat onze sites voldoen aan de hoogste standaarden van webtoegankelijkheid. Of het nu gaat om een vereiste vanuit het beleid van je organisatie of omdat je het zelf essentieel vindt, we staan klaar om je te adviseren over de nodige aanpassingen in tekst en beeldmateriaal. Ons doel is een naadloze, inclusieve gebruikerservaring te bieden voor alle bezoekers, ongeacht hun beperkingen of behoeften.

AVG (GDPR) en Privacy

Bij Two Kings hanteren we een 'privacy-first' aanpak in al onze webontwikkelingsprojecten. We begrijpen het belang van gegevensbescherming en de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook bekend als GDPR. Onze websites worden ontworpen met het oog op privacy, waarbij we zorgvuldig te werk gaan om de persoonlijke gegevens van gebruikers vanaf het begin te beschermen. We streven ernaar om veilige, transparante en compliant online omgevingen te creëren, zodat gebruikers met vertrouwen kunnen navigeren.

Browsercheck.nl

Browsercheck is een eenvoudige tool die essentiële informatie over je webbrowser verstrekt - het soort informatie dat van onschatbare waarde kan zijn wanneer je technische ondersteuning nodig hebt. Bij problemen met websitefunctionaliteit of performance helpt Browsercheck je snel de specificaties van je browser te identificeren. Deze gegevens kunnen cruciaal zijn voor onze supportafdeling om effectief en efficiënt te helpen bij het oplossen van je problemen.

Browsercheck.nl

Bolt CMS

Two Kings is niet alleen de ontwikkelaar maar ook het hoofdkwartier van Bolt CMS, ons eigen open-source Content Management System. Dit systeem is met precisie gebouwd op het robuuste Symfony framework en is het resultaat van onze passie voor nieuwe technologieën en onze wens om iets te creëren dat werkelijk impact heeft. Ons streven is om het werken met een CMS toegankelijker en aangenamer te maken voor iedereen, van kleine bedrijven tot grote organisaties.

Bolt is geheel open-source en vrij van licentiekosten, een keuze die onze filosofie van vrijheid en samenwerking onderstreept. Met onze uitgebreide ervaring in webontwikkeling kennen we de behoeften van onze klanten door en door. We zetten deze kennis in om met Bolt een CMS te bieden dat niet alleen aan deze verwachtingen voldoet, maar ze ook overtreft.

Voor wie dieper wil duiken in wat Bolt allemaal kan, hebben we een uitgebreide showcase klaarstaan.

Flexibele Facturatie

Bij Two Kings weten we dat de timing van facturatie net zo cruciaal kan zijn als het werk zelf, vooral wanneer projecten strakke deadlines hebben of budgetten specifiek toegewezen moeten worden binnen een boekjaar. Of je nu een snelle oplevering nodig hebt met facturatie achteraf, of juist vooruit moet factureren om budgetten te alloceren, wij staan open voor jouw financiële processen en cycli. Wij kunnen ons aan jouw administratieve eisen aanpassen, zodat je je kunt richten op de lancering van je website zonder zorgen over het 'gehannes' van facturatie. Flexibiliteit in facturatie is een van de vele manieren waarop we meedenken en ons aanpassen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Loripsum.net

Lorem ipsum? Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Hanc quoque iucunditatem! Quis animo aequo videt? *

* Potjeslatijn nodig? Op Loripsum.net maak je dummy tekst om je site mee te testen. Klaar in een handomdraai!

Waar we mee werken

symfony logo
 • Symfony
 • PHP
 • MySQL / SQLite / PostGres
 • Open Source
bolt cms logo
 • Bolt CMS
 • Craft CMS
 • Meertaligheid
 • Formulieren
 • Salesforce
 • CiviCRM
 • Trello / Jira
 • Campaign Monitor
 • Mailchimp
 • ... en nog veel meer!
Waar we voor staan

Bij Two Kings staat alles wat we doen in het teken van betrokkenheid, innovatie en duurzaamheid - hier is waar we onvoorwaardelijk voor staan.

 • Jouw eigendom: wat we maken, is van jou. 
 • Transparantie: geen kleine lettertjes, geen vendor lock-in. 
 • Betrouwbaarheid: bouwen op langdurige relaties. 
 • Eerlijkheid: oprecht advies, geen gebakken lucht. 
 • Kwaliteit: semantische, onderhoudbare code. 
 • Functionaliteit: op maat gemaakt, alleen wat je nodig hebt. 
 • Innovatie: geen verouderde technieken, wel open source. 
 • Dialoog: vragen stellen boven aannames doen. 
 • Service: de klant staat centraal. 
 • Flexibiliteit: open voor nieuwe uitdagingen.

Staat wat je zoekt er niet tussen?

We hebben veel meer op ons repertoire. Dikke kans dat we het wel kennen of kunnen. Gewoon vragen. 

Laten we een afspraak maken