Over Two Kings

In memoriam Bob den Otter

18-1-2024

Het is met groot verdriet en ongeloof dat we het overlijden van Bob den Otter moeten melden.

Bob was de oprichter en het geweten van Two Kings. Altijd dacht hij in oplossingen en hij wilde voor iedereen klaar staan.

Zijn ziekbed was kort en operaties hebben niet mogen baten.

We zullen zijn competentie, zijn humor maar vooral zijn betrokkenheid bij ons allemaal enorm gaan missen. Bob, veel dank voor wat je voor ons allemaal hebt betekend.

Collega's van Two Kings.

Full service internetbureau voor Ambachtelijk Webdevelopment uit Den Haag.

Ambachtelijk webdesign?

Jazeker. Ook moderne technologie kan ambachtelijk zijn. Het gaat er niet alleen om wat je doet, het verschil zit hem in hoe je het doet.

Ambachtelijk staat bij ons voor:

  • Maatwerk: de klant echt leren kennen & maken wat de klant echt nodig heeft
  • Vakmanschap: expertise & eerlijk advies
  • Kwaliteit: duurzaam & solide
  • Service: ontzorgen & oplossen

Maatwerk

In de wereld van webdevelopment is geen enkel project hetzelfde. Daarom staat bij Two Kings maatwerk centraal. We duiken diep in jouw wereld om precies te begrijpen wat je nodig hebt, en soms zelfs een beetje meer. Vanuit het levendige Zeeheldenkwartier in Den Haag brengen we jouw ideeën tot leven met oplossingen die zijn toegespitst op jouw unieke situatie. Het is een ambachtelijke aanpak waarbij jouw wensen de blauwdruk vormen en onze expertise het gereedschap.

Vakmanschap

Met een rijke geschiedenis sinds 2004 en een oprichter als Bob den Otter, die Two Kings startte met een visie voor een sociaal en menselijk bedrijf, hebben we een schat aan kennis opgebouwd. We verstaan ons vak en zijn trots op onze Haagse roots, die ons een nuchtere kijk en een flinke dosis bluf geven. Onze deuren staan altijd open voor een eerlijk gesprek over jouw digitale ambities, waarbij we onze uitgebreide kennis van front-end en back-end ontwikkeling in de strijd gooien.

Kwaliteit

Kwaliteit is het fundament waar Two Kings op rust. We streven ernaar om websites te bouwen die niet alleen vandaag de dag indruk maken, maar ook in de toekomst standhouden. Dit houdt in dat we ons niet alleen richten op een aantrekkelijk design, maar ook op een solide technische basis die onderhoudsvriendelijk is. We zorgen ervoor dat onze creaties voldoen aan de strengste eisen voor veiligheid en toegankelijkheid, want we weten dat een website meer is dan alleen een mooi gezicht - het is een betrouwbare partner voor jouw online aanwezigheid.

Full Service

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een product. Wij zijn jouw partner in het webdevelopmentproces en staan klaar om je te ontzorgen en ondersteunen waar nodig. Vanaf de eerste kennismaking tot ver na de oplevering, zijn we betrokken en bereikbaar. We denken proactief mee en bieden ondersteuning bij elke stap. Training, advies en begeleiding zijn standaard onderdeel van onze dienstverlening, omdat we geloven dat onze taak pas echt volbracht is als jij tevreden bent.

Een Haags bureau

Two Kings is trots geworteld in het hart van Den Haag, genesteld in het dynamische Zeeheldenkwartier - een buurt die bruist van creativiteit en ondernemerschap. Als een echt Haags bureau, met een team dat de stad als zijn thuis beschouwt, stralen we de gemeenschapszin uit die zo kenmerkend is voor deze regio. Onze lokale betrokkenheid vertaalt zich in een vertrouwde samenwerking met een breed scala aan Haagse klanten, variërend van overheidsinstellingen tot lokale NGO's. Maar onze ambities en onze reputatie reiken verder dan de stadsgrenzen, waarbij we onze expertise ook nationaal en internationaal inzetten. Met een solide basis in Den Haag verbinden we lokale charme met wereldwijde innovatie.

Frisse wind nodig of actief op zoek naar een lokale partner?

We kennen het lokale (zee)­klimaat als geen ander. Dus kom eens uitwaaien of een lekker Haags bakkie bij ons doen.

Laten we een afspraak maken