Menu

Two Kings Support 070 3457628

Wat wij doen

Wij zijn een full-service internetbureau. Dit betekent dat wij naast websites ook online database toepassingen, content management oplossingen en andere client-server applicaties op maat kunnen realiseren.

Wat doen we?

Websites

Wij hebben als bedrijf ruim tien jaar ervaring in het bouwen van websites en onze afzonderlijke developers vaak nog meer. Of het nu gaat om een eenvoudige kleine website of om een uitgebreide website met onderafdelingen en betalingssystemen, we kunnen alles bouwen. Het liefst doen we het hele traject met jullie van begin tot eind, en luisteren we goed naar jullie vragen om op basis daarvan te kijken wat voor jullie de beste website zou zijn. Verwacht geen plug-ins en in elkaar geklikte websites; wij bouwen alles custom op maat in HTML5 en CSS, op basis van de modernste technieken.

Web- en native apps

Voor sommige oplossingen wil je graag een app bouwen. Als je dienst offline beschikbaar moet zijn bijvoorbeeld, of specifiek op de smartphone moet werken. We kunnen je helpen een keus te maken tussen een 'normale' app, zoals je die bij de store kan downloaden, of een web-app, die via het web toegankelijk is. We hebben ervaring in het bouwen van beide mogelijkheden en kunnen voor jou de beste oplossing bouwen. Bekijk bijvoorbeeld de Fietsrouteplanner.

Wireframes en interactieontwerp

We kunnen samen met je onderzoeken wat de beste manier is om de content in je website te plaatsen. Wat zijn de logische plekken voor de informatie, hoe krijg je een hogere conversie en op welke manier kan je je bezoekers het beste van dienst zijn? We maken een functioneel ontwerp en/of wireframes om je website een goede solide basis mee te geven.

Webdesign, visueel ontwerp

Wij ontwerpen je website 'from scratch', of op basis van je bestaande huisstijl. Omdat wij de technische mogelijkheden kennen, kunnen we meteen rekening houden met het gebruik op mobiel of tablet en het ontwerp tot in detail uitwerken. Onze ontwerpers hebben, naast praktijkervaring als webdesigner en front-end developer, een afgeronde opleiding aan de kunstacademie, zodat ze alle facetten van webdesign en visueel ontwerpen kennen . Bekijk bijvoorbeeld Den Haag Danst.

Toegankelijke Overheidswebsites

Voor overheidssites is het belangrijk om te voldoen aan de webrichtlijnen. Niet alleen is dit makkelijker voor bezoekers die bijvoorbeeld slechtziend of blind zijn, maar je hele website wordt er beter van. Wij maken gebruik van de nieuwe responsive Rijksoverheid huisstijl en kunnen op basis daarvan snel en eenvoudig een toegankelijke Rijksoverheid website opzetten.
Bekijk bijvoorbeeld het Landelijk Meldpunt Zorg.

Hoe doen we het?

Mobile first

Wij bouwen graag mobile first, dat houdt in dat we beginnen met je website perfect te maken voor het kleinste scherm, meestal een smartphone. Werkt het daar goed in en is alle content eenvoudig te benaderen door de bezoeker? Dan kunnen we extra's toevoegen voor alle grotere schermen. Op deze manier zijn we zeker dat we geen belangrijke informatie of onderdelen moeten weglaten omdat het niet past op een klein scherm. Ook geven we hiermee de bezoekers op de grotere schermen een rijkere ervaring, maar met dezelfde volledige informatie.

Responsive webdesign

Onze websites passen zich aan aan je browserscherm op basis van responsive design. Naast het technische deel, namelijk het bouwen van de responsive website, houden we hier ook al rekening mee in de wireframe- en vormgevingsfases. Zo kunnen we van te voren helemaal uitdenken hoe de informatie op elk schermformaat gepresenteerd wordt en heb je een solide website die een aantal jaar mee kan.

Bolt content management systeem

Wij dragen vanaf het ontstaan actief bij aan de ontwikkeling van het Open source CMS Bolt. De Bolt community bestaat inmiddels uit een honderdtal ontwikkelaars over de hele wereld en groeit gestaag. Bolt is uitstekend in te zetten om snel flexibele websites op te zetten en is specifiek gebouwd om gebruiksvriendelijk te zijn voor webredacteuren.

Omdat wij het systeem van binnen en buiten kennen, kunnen wij er vrijwel alles in bouwen. En bestaat het nog niet, dan bouwen we custom voor jouw site een nieuwe feature. Meer weten? Bekijk de Bolt website.

Bolt logo

Drupal

Drupal is een uitgebreid CMS dat zich goed leent voor de grotere websites. Een site met meerdere subsites (in één backend), in meerdere talen of met een omvangrijke groep redacteuren? Door onze ervaring met het bouwen van dit soort Drupal websites kunnen we je goed advies geven hoe we dit het beste kunnen opzetten voor jouw website.

We ontwikkelen volgens de Drupal coding standaarden en kunnen indien nodig custom modules bouwen voor tal van functionaliteiten. Bekijk bijvoorbeeld ons werk voor Groenlinks (en haar ruim 300 afdelingswebsites)

Drupal logo

Samenwerking

Als partner voor ontwerpbureaus

Wij werken vaak samen met grafisch ontwerpbureaus die een webpartner nodig hebben. We kunnen je ontwerp implementeren of zelf het ontwerp doen op basis van een reeds bestaande huis- of campagnestijl. Het liefst zijn we vanaf een vroeg stadium betrokken bij jou en de klant. Zo kunnen we technische tips geven voor goede oplossingen of bijvoorbeeld meekijken met het ontwerpen van een website in responsive design. Daarnaast worden we altijd erg blij van de kruisbestuiving met goede ontwerpbureaus.

Als full service webbureau

We kunnen het hele websitetraject van a tot z met je doen. We hebben expertise vanaf de eerste ideeën tot aan de oplevering en kunnen desgewenst ook de hosting voor je verzorgen. Voor de vormgeving hebben we onze eigen vormgevers in huis en ons team backenders kan alles bouwen. We hebben jarenlange ervaring, variërend van kleine eenvoudige websites tot grote sites en webshops met complexe beveiligingsvraagstukken.

Ons eigen netwerk

Naast onze eigen expertise hebben we een uitgebreid netwerk van bedrijven en freelancers die je kunnen helpen met zaken die wij niet voor je kunnen oppakken, zoals grafisch ontwerpers en fotografen. Maar we hebben ook partners voor bijvoorbeeld gebruikersonderzoeken en contentstrategie. Dit zijn allemaal bedrijven en mensen waar we graag mee samenwerken omdat ze goed zijn in wat ze doen.