Nuon Zonnepanelen

Nuon biedt onder andere zonnepanelen aan ondernemers. Met zonnepanelen wekt men zelf schone elektriciteit op en kan men flink besparen op jaarlijkste energielasten. Om dit inzichtelijk te maken voor ondernemers wilde Nuon een online tool waarmee snel inzicht te verkrijgen is voor ondernemers in hoeverre het ook economisch aantrekkelijk is om over te stappen op zonne-energie.

2014-07/nuon.jpg 2014-07/nuonzpt.jpg 2014-08/nuon_devices.jpg

Met de Nuon zonnepanelen tool kunnen ondernemers snel ontdekken wat het rendement op zonnepanelen is. Een overzicht van deze voordelen, krijgt de invuller in zijn mailbox. De tool én de e-mail zijn responsive opgezet zodat op zowel mobiel, tablet als desktop deze goed te gebruiken is.

De toepassing is ontwikkeld in samenwerking met Eend uit Utrecht, waar we vaker mooie projecten mee realiseren. De basis van de tool is een Silex applicatie in combinatie met handige componenten zoals de template engine Twig. Dit zijn tevens de zelfde open-source technologiëen die gebruikt worden bij het ontwikkelen van ons huis CMS Bolt.

Wat wij gedaan hebben:

We vertaalden de functionele wensen naar een technische oplossing en bouwden de tool op basis van aangeleverde ontwerpen.

Dit project is opgeleverd in mei 2014.
Vragen? Neem contact op:

070 345 76 28

www.nuon.nl/mkb/zon/