NTKC

De Nederlandse Toeristen Kampeer Club (NTKC), een vereniging gerund door vrijwiligers, beheert op de mooiste plekjes van Nederland een aantal natuurkampeerplekken. Wij ontwikkelden een website waarop leden en nieuwe bezoekers meer te weten kunnen komen over deze mooie locaties.

2015-12/ntkc-portfolio.jpg

Als je van kamperen in afwisselende omgevingen houdt, dan hoef je je op de terreinen van de NTKC geen moment te vervelen. De NTKC beschikt over 19 prachtige, eigen terreinen, verspreid over heel Nederland. Alle 19 terreinen hebben hun specifieke kenmerken, die terug te vinden zijn op hun website.

Om de leden op een makkelijke manier een indruk te geven van de verschillende kampeerplekken hebben we de site vernieuwd. Voor nieuwe bezoekers is er de mogelijkheid om eens te gaan 'proefkamperen' op een van de mooie plekjes die de NTKC beheert.

Kampeerders die al lid zijn en deel uitmaken van de vaste kern natuurkampeerders kunnen op de site informatie over de toegankelijkheid van de terreinen zien en op de agenda kijken wanneer er weer activiteiten zijn in de buurt. Want het onderhoud van de campingplaatsen, dat doen de leden zelf!

Wij verzorgden de wireframes om alle functionele eisen een plek te geven. De vormgeving werd eenvoudig en sfeervol gehouden, in lijn met de indruk die de NTKC wilde uitstralen. Daarnaast staat voor het nieuwe jaar een koppeling met het CRM op het verlanglijstje, zodat de leden ook zelf hun gegevens kunnen aanpassen via de website.

Zoek zelf vast een mooie kampeerplek uit op de nieuwe NTKC website!

Wat wij gedaan hebben:

Two Kings verzorgde de wireframes, het ontwerp en de ontwikkeling van de website

Dit project is opgeleverd in september 2015.
Vragen? Neem contact op:

070 345 76 28

NTKC.nl