Fietsersbond - Vogelvrije Fietser

Het tweemaandelijks ledenblad van de Fietsersbond, de Vogelvrije Fietser, bestaat al sinds 1975! Sinds eind 2012 hoort daar een nieuwe en mooie responsive website bij. Daar kan je nu de meest recente uitgave van het magazine lezen, maar ook in de archieven duiken om nog eens wat na te lezen. De uitgaves zijn ook beschikbaar als Issuu e-magazine.

2014-07/Fietsersbond_vogelvrijefietser_def.jpg 2014-08/fietsersbond_vogelvrijefietser_home.jpg 2014-08/fietsersbond_vogelvrijefietser_blad.jpg

Responsive magazine

Het ontwerp van de website werd gemaakt door Studio Jaap en wij bouwden haar daarna op in Drupal. Bij die realisatie hebben we rekening gehouden met de 'responsiveness' van de website: het uiterlijk en de structuur van de site reageren op het medium waarmee naar de site gekeken wordt. Klinkt moeilijk, maar waar het op neerkomt is dat door het toepassen van technieken, dezelfde website per medium (dus bijv. een mobieltje of een tablet) op de meest optimale manier wordt gepresenteerd.

Op deze manier hoeft de redactie maar één website bij te houden, die qua presentatie automatisch geschikt is voor zowel mobiel, tablet als desktop browsers. Bekijk de site maar eens op je iPhone en dan op je desktop computer.

Wat wij gedaan hebben:

Op basis van het ontwerp bouwden we de website in Drupal 7. Het Drupal 7 Theme en de front-end werden custom door ons gebouwd en geïmplementeerd.

Dit project is opgeleverd in september 2012.
Vragen? Neem contact op:

070 345 76 28

www.vogelvrijefietser.nl