Bunkerdag

De Bunkerdag is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door adviesbureau Winkelman Van Hessen, waarbij bunkers en andere delen van de Atlantikwall langs de gehele Nederlandse kust bezocht kunnen worden.

In opdracht van Winkelman Van Hessen hebben wij dit jaar de website voor Bunkerdag 2016 ontwikkeld.

Bij de kick-off meeting zijn een aantal duidelijke wensen en randvoorwaarden besproken en op basis hiervan zijn wij begonnen met de wireframes.
Uitgangspunt is een goede mobiele website die bezoekers onderweg goed kunnen gebruiken tijdens hun bezoek aan de Bunkerdag.
De kaart met activiteiten speelt hierbij een grote rol. De bezoekers krijgen een overzicht van alle activiteiten. Zowel bij hen in de buurt, als in de rest van het land.

De vormgeving hebben we bewust neutraal gehouden om te voorkomen dat clichés zoals gothische letters, en kleurcombinaties als rood/zwart terug zouden komen.
Lichte kleuren en gebruik van groot beeldmateriaal zorgen voor een toegangelijke website met een neutrale uitstraling waarbij alle informatie makkelijk te bereiken is.

Voor het CMS is de keuze gevallen op Bolt. Het gebruiksgemak en gemak bij het opzetten van de website waren hierbij de doorslaggevende factoren.

Neem zelf een kijkje op de website van Bunkerdag.nl om het resultaat van dit traject te zien!

Wat wij gedaan hebben:

Wireframing, ontwerp, realisatie en oplevering van responsive website.

Dit project is opgeleverd in mei 2016.
Vragen? Neem contact op:

070 345 76 28

bunkerdag.nl

Gerelateerde projecten