We zijn weer gewoon Two Kings!

Oei, dat was voor sommigen even schrikken gisteren. Two Kings had na 10 jaar besloten met de markt mee te gaan en haar visie en werkwijze te moderniseren. Dat ging uiteraard alleen door het roer om te gooien met de nieuwe naam "Two Kings Consultancy B.V."

2014-08/deconsultants.jpg 2014-08/consultancy.jpg

"een modern transparant bureau voor alle oplossingen, future proof met dedicated technologies, voor het maximale conversie effect!"

Gelukkig kennen sommige van onze klanten ons ook te goed en hadden de 1 april grap al snel door. Toch hebben we ook erg kunnen lachen om de reacties in de support mailbox.
Maar geen nood dus! Per vanochtend zijn de uurtarieven weer omlaag gegaan naar normaal en zijn de pakken terug bij de Citybox opslag. Two Kings is weer gewoon Two Kings.

Nagenieten kan op http://twokingsconsultancybv.nl/ en de nieuwsbrief http://createsend.com/t/r-C18DEC63889B2B602540EF23F30FEDED en hieronder nog wat mooie reacties:

-------

Met hoogachtende groet aan Meneer Bob,
Ik heb een neef die heel veel geld had maar helaas is overleden. 
Momenteel verblijf ik in Kabul, Afghanistan en kan dus niet naar de bank in Den Haag om het geld op te halen. 
Ik denk dat TwoKings Consultancy de aangewezen partij is om in mijn plaats deze aanzienlijke som in ontvangst te nemen. Het enige probleem is dus dat ik nu in Afghanistan zit en om mijn volmacht aan U over te maken heb ik een waarborg nodig die ik U wil verzoeken over te maken via Western Union.

Gelet op de foto ziet U er heel serieus uit en ik denk dan ook dat wij zeker zaken zouden kunnen doen.

Met vriendelijke groet

------

Jullie zijn hele lieve en geloofwaardige consultants. Mooie foto hoor, zo buiten de doos :-).

Groeten!

------

Potver! ik krijg ineens een enorme aandrang om een veranderings traject in te gaan met jullie. Eens kijken of we nog ergens een potje hebben wat we daarvoor kunnen stukslaan. 

Lang leve de professional

-------

:))))))
 
Nieuwe auto Bob?
 
-------

Nice one, Bob. Trappen we niet in ;-) #kikker

 

------

Andere blogs