Vacature - Two Kings zoekt een backend developer

Juli 2020 - Wil jij het liefst met je werk bijdragen aan de toekomst? Mooi, daar houdt het merendeel van onze klanten zich mee bezig. Maak je graag deel uit van een klein team professionals en sta je open voor nieuwe dingen leren? Of je nu net klaar bent met je opleiding, een paar jaar ervaring hebt of senior niveau hebt, we horen graag van je!

Wat kan je:

  • Je hebt gedegen kennis van PHP
  • Kennis van Symfony is een pré
  • Je bent 24-40 uur per week beschikbaar

Heb jij nog meer kwaliteiten? We zijn benieuwd!

Wie zijn wij?

We noemen onszelf ambachtelijk, en dat is niet voor niets: we trekken geen standaard websites of -apps van de plank, we maken maatwerk. We luisteren, vragen en denken mee met onze klanten.

De meeste van hen zijn op de één of andere manier bezig met de wereld van morgen. Op het gebied van milieu, humanitair, sociaal of maatschappelijk. Neem de rebelse provider Freedom die zich inzet voor onze privacy, een schone energieleverancier of het UNESCO-IHE Institute for Water Education. Of de non-profit organisaties die zich inzetten voor vrede en veiligheid. Maar we werken ook voor (semi-)overheidsinstanties en commerciële klanten. Tot slot hebben we een fraaie collectie culturele klanten.

Wat kan je verwachten?

Behalve werken aan uitdagende projecten voor boeiende klanten:

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder pensioen)
  • Gezamenlijke lunch
  • Mogelijkheid om naar conferenties te gaan
  • ... en meer

Solliciteren?

Heb jij hier wel oren naar? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met CV en/of voorbeelden van eerder werk en/of een link naar je Github profiel. Stuur je mail naar leukebaan@twokings.nl, t.a.v. Jan de Laat. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Eerst meer lezen?