Two Kings lanceert Loripsum.net

De nieuwe Two Kings website Loripsum.net is vorige week beschikbaar voor iedereen die instant teksten over niks nodig heeft. Dat klinkt zinloos maar dat is het niet.

Tijdens het ontwikkelen van websites vragen wij klanten vaak of ze alvast content willen aanleveren zodat wij hun website alvast kunnen vullen met zinvolle tekst en beeld. Even vaak lukt dat niet omdat er simpelweg nog geen teksten zijn gemaakt.

Maar om een website goed te testen is die content echt nodig en dus plakken wij er vaak proefteksten in. Als je bijvoorbeeld ergens "pompidom" tegenkomt of het complete Wikipedia lemma "bier", dan kun je er van uitgaan dat de website door Two Kings gemaakt wordt. Datzelfde geldt voor afbeeldingen. In bijna al onze websites-in-ontwikkeling zijn poezenplaatjes te vinden. Bob is daar ooit mee begonnen en wie zijn wij om die mooie traditie te verbreken?

Met "Lorem Ipsum" (wiki) zien teksten er uit als "echte" teksten maar dan zonder betekenis. Handig dus als je klanten niet lastig wilt vallen met je bier- en poezenobsessies.
Daarom maakten wij deze Lorem Ipsum generator. Daarvan zijn er al een aantal te vinden op het web maar met de onze kun je heel handig zelf bepalen hoeveel paragrafen je wilt en hoe lang of kort die moeten zijn, of je er lijsten in wilt hebben, of alle misschien in hoofdletters moet, enzovoort.

Loripsum.net is minstens even handig als ons vorige projectje, Browsercheck.nl.

Andere blogs