Into the Great Wide Open

In het weekend van 5, 6 en 7 september mogen wij weer met z'n allen naar Into the Great Wide Open. Een jaarlijks terugkerend festival op Vlieland, dat wij als Two Kings een zeer warm hart toedragen.

2014-09/foto.JPG

Niet alleen omdat het gewoon een heel leuk festival is, waarbij wij toevallig allemaal precies binnen de doelgroep vallen, maar ook nog om heel veel andere redenen.

  • Onze oud collega Peter is mede-organisator en wij ondersteunen hem en het team van GWO met heel veel plezier bij het maken van de website.
  • De website draait op een van onze favoriete CMS'en, namelijk Bolt.
  • Het is op Vlieland, de thuisbasis voor Boltcamp - daarover later meer.
  • Er is strand en zee, wat wij als Hagenezen (en één Rotterdammer) wel waarderen, er is goede muziek en lekker eten en drinken. Wat wil een mens nog meer?

Maar al dit moois heeft natuurlijk ook een keerzijde. We zijn van vrijdag 5 september t/m maandag 9 september alleen maar bereikbaar voor noodgevallen. Ligt je website 'plat'? Dan moet je natuurlijk gewoon bellen. Je krijgt dan ons antwoordapparaat met het noodnummer. Maar kan je vraag iets langer wachten, dan vragen we je wat geduld te hebben. Vanaf 9 september zijn wij weer gewoon bereikbaar.