GWO bedrijfsuitjes, de beste bedrijfsuitjes

Zoals aangekondigd was het hele Two Kings team afgelopen weekend aanwezig op Into the Great Wide Open. Een prachtige festival op een al evenzo mooie locatie, namelijk het eiland Vlieland.

2014-09/DSC_0397.JPG 2014-09/foto (1).JPG

En voor wie denkt dat we dan de dagen na het festival goed moeten bijkomen, niets is minder waar. We hebben heerlijk geslapen in de grote huurtenten op camping Stortemelk, lekker geluierd onder het genot van goede muziek en lange strandwandelingen gemaakt. Zo kunnen we er weer goed tegenaan voor een nieuw jaar vers coden.

Two Kings en 'GWO'

Dit is het zesde jaar dat Great Wide Open als festival bestaat, en de tweede keer dat het Two Kings uitje er naar toe gaat. Overigens was dit een geheel natuurlijke overgang vanaf het vorige bedrijfsuitje Lowlands, omdat we allemaal een dagje ouder worden en dit 'dertival' minder een aanslag op lijf en lever is. ;) En daarnaast ging driekwart van Two Kings er sowieso al heen.

Onze oud-collega Peter Boorsma zit namelijk in de organisatie van Great Wide Open, dus we bemoeien ons al vanaf dag 1 met de site en geven als sponsor wat technische hulp bij alles wat aan de website hangt. En zo hosten we bijvoorbeeld ook de website.

De 2014 editie

Tussen woensdag en vrijdag druppelden de collega's de camping op, waar we drie grote tenten hadden gehuurd. Omdat het festival zo rustig en kindvriendelijk is, konden collega's Derk, Lieneke en Tobias hun kinderen meenemen, wat het een gezellige bende maakte. Gemiddeld was er op elk uur van de dag wel minimaal 1 'Two Kinger' wakker, schatten we zo.

Elk jaar maken we voor het bedrijfsuitje een mooi eigen T-shirt, waarbij we een bekend band-shirt omkatten naar een Two Kings shirt. Dit jaar verbouwden we het Ramones shirt, waar we veel goede reacties op kregen; sterker nog, we moeten maar eens aan een herdruk gaan denken..

Hoogtepunten qua muziek waren het prachtige concert van Moonface in de kerk, Fuck Buttons op het Fortweg podium, oudgedienden Buffalo Tom, Vancouver Sleep Clinic op het Bospodium en Typhoon, die als afsluiter het hele sportveld aan het huppelen kreeg.

Het zit er dus wel in dat we volgend jaar weer gaan!

Andere blogs