Bolt CMS, test het zelf!

In 2012 bedacht Bob dat het anders moest. Er waren genoeg CMS'en te vinden, maar vaak te zwaar, te moeilijk, niet gebruiksvriendelijk of lastig controle over te hebben. Dat was het begin van Bolt. Een CMS waarmee je snel een nieuwe site op kan zetten, die eenvoudig naar je hand te zetten is en die eindgebruikers niet wanhopig doet zoeken hoe ze iets kunnen aanpassen.

Inmiddels zijn we twee en een half jaar verder en hebben we ook bij Two Kings Bolt met succes geïmplementeerd voor uiteenlopende klanten en heeft Bolt een grote schare ontwikkelaars die haar bijhouden en bijdragen aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Sinds een paar maanden heeft Bolt ook een nieuwe website met daarbij de optie om het CMS eens eenvoudig online te proberen door middel van de "Try me" button.

Try me!

Klik je op de Try Me! button dan kom je op de website http://try.bolt.cm, en vanaf daar is het een eitje om eens een Bolt installatie uit te voeren en de Bolt backend te bekijken. Je kan daar ook een selectie beschikbare themes bekijken. Sterker nog, tijdens je testrit kan je een theme kiezen die meteen geactiveerd wordt. Het installeren duurt slechts 30 seconden en gaat als volgt:

  1. Ga naar http://try.bolt.cm/
  2. Vul linksboven bij Title je gewenste website titel in
  3. Kies daaronder een theme die je er bij wil activeren
  4. Klik op de button "Create your Bolt site"
  5. Na een paar seconden pruttelen verschijnt het onderstaande scherm, waarbij je de website zelf en dus het theme kan bekijken met een klik op "Launch your home page" of meteen de Bolt backend in kan duiken met een klik op "Acces the admin area" (login: admin, password: password)

Screenshot of succesful Bolt test website creation page

Andere blogs